چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۹
طلبه‌ای که پیامش پشتیبانی از ولایت فقیه بود

حوزه/ امروز چهارشنبه بیست‌ونهم بهمن سالروز شهادت «ابوالفضل صبوری» طلبه شهیدی است که پیامش به مردم، حمایت و پشتیبانی از ولایت فقیه، اسلام و روحانیت بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کاشان، تاریخ پرتلاطم بشریت، مزین به نام انسان‌های مجاهد و از جان گذشته‌ای مانند طلبه شهید ابوالفضل صبوری است که با زیستن و شهادت خود، تاریخ انسانیت را آکنده از درس فداکاری و از خودگذشتگی کرده‌اند.

طلبه شهید «ابوالفضل صبوری» هجدهم فروردین سال ۱۳۴۸ در خانواده‌ای مومن و مذهبی در آران و بیدگل چشم به جهان گشود و از همان کودکی تحت تربیت صحیح پدر و مادر قرار گرفت، به آداب و اخلاق اسلامی آشنا شد و با ثبت نام در مدرسه شهید چمران به تحصیلات دوره ابتدایی پرداخت.

این کودک با وجود سن کم از فهم و آگاهی بالایی برخوردار بود و همان کودکی برای نماز اهمیت ویژه‌ای قائل و همیشه در صف نماز جماعت مدرسه حاضر بود تا جایی که حتی سال پنجم ابتدایی پیش‌نماز مدرسه شده بود.

طلبه بسیجی شهید والامقام برای ادامه تحصیل در مدرسه شهید علی خدمتی ثبت نام کرد، پایان دوره راهنمایی تحصیلی وی، با حمله ناجوانمردانه رژیم بعث عراق به ایران اسلامی مصادف شد و او که عشق نبرد در راه حق و دفاع از اسلام و میهن، درونش را شعله‌ور کرده بود، از همان اوایل شروع جنگ، بی‌صبرانه در انتظار روزی بود که بتواند در میدان رزم پای نهد اما سن کم او، اجازه حضور در جبهه را نمی‌داد.

طلبه شهید صبوری برای حضور در جبهه‌های نبرد حق علیه باطل، بارها به بسیج مراجعه کرد اما به دلایلی از اعزام این عاشق دلباخته به میدان ایثار جلوگیری می‌شد.

این طلبه بسیجی شهید پس از پایان دوره راهنمایی، موفق به ثبت نام در جمعیت هلال احمر شد و از طریق این نهاد، توانست اول تیر۱۳۶۳ به آرزوی دیرینه‌اش که حضور در وادی عشق بود، برسد و با اعزام به جبهه‌های غرب کشور به فعالیت‌های تبلیغی، تدارکاتی و موذن مسجد رزمندگان اسلام پرداخت.

طلبه شهید صبوری در اردیبهشت ۱۳۶۴ در حالی که ۱۶ ساله بود اقدام به ثبت نام در بسیج کرد، دوره آموزش‌ نظامی را فرا گرفت ‌و در دوازدهم تیر همان سال با سازماندهی در لشکر ۱۴ امام حسین(ع) سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، برای یاری رساندن به دیگر رزمندگان اسلام عازم جبهه‌های جنوب کشور شد.

این شهید والامقام همزمان برای فراگیری علوم اسلامی وارد مدرسه علمیه امیرالمومنین (ع) آران و بیدگل شد، آنقدر در سیر و سلوک عارفانه غرق شده بود که حتی در مواقع حمله شدید دشمن نیز نماز شب را ترک نمی‌کرد و در وادی نیاز با معبود خود هیچ ترسی به دل راه نمی‌داد.

این طلبه شهید نیمه آبان ۱۳۶۴ هنگامی که برای آخرین دیدار پدر و مادرش به آران و بیدگل آمده بود پس از ۱۰ روز، کوله پشتی‌اش را محکم بست تا بار دیگر وارد میدان مبارز سخت با دشمن شود.

سرانجام طلبه بسیجی شهید صبوری همگام با دیگر رزمندگان اسلام در نیمه‌های شب بیست‌ونهم بهمن ۱۳۶۴ هنگام پیش‌روی، پس از رزمی نمایان در فاو عراق در عملیات والفجر ۸ بر اثر اصابت گلوله مستقیم دشمن با ندای یا مهدی(عج) وجه خدا را به نظاره نشست و جام شیرین شهادت را نوشید و پیکر مطهرش پس از انتقال به زادگاهش، سوم اسفند ۱۳۶۴بر روی دستان مردم شهیدپرور این شهر تشییع و در گلزار شهدای امامزاده محمد هلال بن علی(ع) آران و بیدگل به خاک سپرده شد.

بخشی از وصیت‌نامه طلبه شهید ابوالفضل صبوری:

«ملت شریف و قهرمان ایران! از شما می‌خواهم که دست از ولایت فقیه بر ندارید زیرا این ولایت فقیه بود که اسلام را به اینجا رسانده و با پیروزی‌های مهم روبه‌رو شده است. دست از اسلام و روحانیت بر ندارید، که اسلام و روحانیت هرگز از هم جدا نمی‌شوند و تا ابد با هم هستند، از شما ملّت عزیز و قهرمان می‌خواهم که هرگز اسلام را از روحانیت جدا ندانید زیرا اسلام بدون روحانیت مانند کشور بدون طبیب است و این روحانیت هستند که به فریادهای ملّت محروم و ستمدیده جهان می‌رسند و قدر همه روحانیون و اسلام و امام و همچنین شهدا و رزمندگان را داشته باشید ...»

روحش در جوار اولیای الهی متنعم‌باد

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha